Jeroen is nu Vinoloog van de Wijnacademie

 wijncursus-bredaHet afgelopen jaar heb ik aan de Wijnacademie de pittige Vinologenopleiding gevolgd. Zojuist ontving ik de uitslag van de laatste examens.
Afgelopen jaar alle examens in één keer gehaald. Daarom mag ik mij nu ‘Vinoloog van de Wijnacademie’ noemen.

 

 

Deze titel is gereserveerd voor diegenen die de vinologenopleiding met goed gevolg hebben doorlopen. Met het behalen van deze titel kan ik mij ook laten inschrijven in het zogenaamde Vinologenregister. Daardoor heb je recht op de tweede titel: ‘RegisterVinoloog van De Wijnacademie‘ en mag je de letters RV achter je naam voeren.

De titel RegisterVinoloog geldt voor een periode van 10 jaar. Daarna moet ik opnieuw een examen doen (en behalen) om in het register te blijven. Daarmee staat de titel RegisterVinoloog borg voor voldoende én geactualiseerde wijnkennis en is daardoor tevens een keurmerk binnen de wijnbranche.

 

Meer informatie? Wijnacademie / RegisterVinoloog

 

About The Author

Jeroen

Register Vinoloog | Register Wijndocent | Freelance ondersteuning wijnbranche