Jeroen is nu ‘Aanbevolen Wijndocent van de Wijnacademie’

wijncursus-breda-wijdocentVanaf vandaag ben ik door de Wijnacademie (de hoogste wijnopleider van Nederland) officieel erkend als wijndocent, die “goede kwalificaties heeft om cursisten op te leiden voor het geven van wijncursussen volgens de SWEN-normen.

 

 

 

Dit gaat over de wijncursussen:

Wijnvignet (opstapcursus/ SWEN-Basis), 

Wijnoorkonde (Basiscursus wijn / SWEN-1 niveau) en 

Wijnbrevet (Verdiepingscursus / SWEN-2 niveau)”.

De Wijnacademie heeft mij vandaag toegevoegd aan hun lijst met Aanbevolen Wijndocenten.

Maar wat heb jij daar aan?

Allereerst moeten de aanbevolen wijndocenten ingeschreven staan als Registervinoloog. Daardoor zijn zij verplicht om hun kennis op peil te houden. Als je het Wijnbrevet hebt behaald kun je doorstromen naar de gerespecteerde opleiding tot Vinoloog van de Wijnacademie. Die opleiding staat zowel nationaal als internationaal hoog aangeschreven. Maar de basis voor de cursisten wordt gelegd door de wijndocenten in de SWEN-2 cursussen.

Juist daarom heeft de Wijnacademie deze lijst opgesteld van een aantal wijndocenten, waarvan de kwaliteiten en resultaten bekend zijn. Juist deze docenten worden door de Wijnacademie warm aanbevolen voor nieuwe cursisten.


En… met nog steeds een slagingspercentage van 100% op de landelijke examens van de Stichting Wijn Examens Nederland (SWEN) ben ik daar best trots op!

 

Meer informatie? www.aanbevolenwijndocent.nl

About The Author

Jeroen

Register Vinoloog | Register Wijndocent | Freelance ondersteuning wijnbranche